site stats

Teplota moře marsa alam

WebSolymar Reef Marsa last minute Egypt, Marsa Alam cena dovolené již od 22990, rychlé vyřízení last minute. Doporučíme kvalitní dovolenou. Nonstop zájezdy last minute. WebŘada dní nabízí teploty mezi 30°C až 33°C – především potom v jižněji položených regionech (např. v Marsa Alam). Typické březnové počasí v Marsa Alam a vývoj teplot v průběhu dne znázorňuje následující teplotní graf: Noční minima obvykle klesají k 20°C až 18°C, ovšem v některých březnových dnech padají zejména v brzkém ránu i ke 14°C.

Počasí v Marsa Alam - CK FISCHER

WebVývoj teploty vody v Marsa Alam za celý rok Teplota Venkovní teplota Minimální teplota vody Maximální teplota vody Průměrná teplota vody leden únor březen duben květen červen červenec srpen září říjen listopad prosinec 0° 5° 10° 15° 20° 25° 30° 35° 40° Kdy se koupat v okolí: Port Ghalib Kdy se koupat? El Qousseir Kdy se koupat? Port Safaga Předpověď počasí v Marsa Alam na týden. Teplota vody v Marsa Alam právě teď data aktualizována před 9 minutami 23.5 °C včera: 23.3°C před týdnem: 23.4°C Trend: pomalý pokles Dnešní teplota vody v Marsa Alam je 23.3°C. Je to nejpohodlnější plavecká voda ve všech vodních plochách, zejména v horkém dni. china keyless entry fob https://quiboloy.com

Dovolená na Mallorce: 8 dní s polopenzí v krásném hotelu za 9 853 …

WebMarsa Alam Předpověď počasí Marsa Alam Počasí Slunce a Měsíc Marsa Alam leží na souřadnicích 25° 4' severní šířky a 34° 53' východní délky ( ukázat na mapě ). … WebNabízíme vám tak průměr teploty moře v Marsa Alam za posledních 12 měsíců a podrobnější grafiku pro poslední měsíce. Měsíční průměr teploty moře za 12 měsíců … WebMarsa Alam během roku Počasí v lednu Marsa v lednu je vhodná ke kombinování pobytu u moře či hotelového bazénu s výlety do vnitrozemí. Průměrné teploty se pohybují mezi 20 … china keyless remote controller

marsa alam teplota moře Book Now With Best Tomy Tour In 22

Category:Počasí Marsa Alam (Egypt) – aktuální předpověď a teploty 32°C

Tags:Teplota moře marsa alam

Teplota moře marsa alam

Marsá Alam – Wikipedie

WebProfesionální předpověď počasí pro dnešní den a večer pro Marsa Alam. Srážkový radar, satelitní snímky v HD rozlišení a aktuální meteorologické výstrahy, hodinová teplota, pravděpodobnost srážek a hodiny slunečního svitu. WebLetovisko Marsa Alam leží v subtropickém pásmu, pro nějž je typické horké a suché počasí výrazně ovlivňované blízkou pouští. Po celý rok je tady teplo, průměrně se ručička teploměru drží kolem 25 °C. Egyptská zima je oproti létu poněkud mírnější. Díky teplotě vody mířící během letních měsíců k 27 °C se v moři daří korálům.

Teplota moře marsa alam

Did you know?

WebTeplota Rudého moře v této oblasti je značně stálá, což přeje rozvoji podmořského světa. To znamená, že o radost ze potápění nepřijdete ani v prosinci, kdy se moře ochladí z 29 °C na 22 °C. Měsíční průměry. Aktuální počasí v Marsa Alam. Podnebí & doporučení, kdy je nejlepší doba na dovolenou → WebEgypt země farónů, pyramid a Rudého moře. Nevýznamnější letoviska Egypta pro naše turisty jsou Hurgháda, Marsá Alam, Taba a Šarm aš-Šajch (obě na Sinajském polostrovu). Turisté preferující potápění a šnorchlování se zaměřují zejména na oblasti Marsá Alam a Šarm aš-Šajch.

WebEgypt: dovolená u moře – 6.240 Kč ⇒. Středozemní moře Rudé moře Online teplota vody Hurghada & Marsa Alam. Pláže egyptských letovisek omývají moře dvě, na … WebPrůměrná teplota v Rudém moři v Marsa Alam v prosinci je 25.5°C. Je to nejpohodlnější voda ke koupání ve všech vodních plochách, zejména v horkém dni. Tento teplotní rozsah je považován za nejoptimálnější pro dlouhodobé koupání. Minimální teplota vody v Marsa Alam v prosinci je 23.0°C, maximum - 28.0°C.

WebFeb 11, 2024 · Co se týká teplot v Hurghadě i Marsa Alam, tak teploty jsou průměrně nyní kolem 27 stupňů vzduch a teplota moře je 23 stupňů. Kdy se do Egypta vypravit tak je … WebDovolená Marsa Alam . Marsa Alam je parádní celoroční cíl letecké dovolené. V letních měsících teplota stoupá ke 40°C a v zimě neklesá pod 20°C. Žádná jiná destinace kromě Egypta není tak dobře dostupná po celý rok za účelem klidné dovolené u moře.

WebMarsa Alam v průměru: 22.6°C min: 21.7°C / max: 23.3°C podrobnosti k teplotě moře v Marsa Alam v únoru Taba v průměru: 20.9°C min: 20°C / max: 21.4°C podrobnosti k teplotě moře v Taba v únoru Baltim v průměru: 17.2°C min: 16.6°C / max: 18.2°C podrobnosti k teplotě moře v Baltim v únoru Dahab v průměru: 21.8°C min: 21.1°C / max: 22.3°C graham v connor reasonable officerWebTeplota moře je zde v porovnání s Hurghadou vyšší zhruba o 1 °C. Počasí v Marsa Alam zde spolu s místním podnebím vytváří nehostinné pouštní podmínky. I proto zde krom hotelů, pěkných pláží a čistého moře nic jiného nenajdete. Podobných míst se stejným nebo podobným rázem klimatu na světě mnoho nenajdeme. Přečtěte si také graham vick actorWebNevýhodou může pro někoho být ta skutečnost, že toto letovisko obklopuje z jedné strany moře, z druhé strany nehostinná poušť. Naopak výhodou jsou zdejší podmínky pro … graham v. florida what happenedWebSledujte aktuální počasí pro destinaci Marsa Alam a získejte předpověď až na 15 dní dopředu spolu s grafem dlouhodobých průměrných teplot a srážek. china key interest rateWebKdybyste do Marsa Alam vyrazili v zimě, počítejte s teplotami mezi 18 °C až 24 °C. V létě klesají noční teploty k 25 °C, v zimě k 13 °C. Teplý vzduch bude na každém kroku. O srážkách v tomto turistickém letovisku nemůže být žádná řeč, a to v žádné části roku. Příjemná je i teplota moře. graham view park safford azWebSep 26, 2024 · Analýza a předpověď marsa alam teplota moře Teplota vody dnes zhruba odpovídá průměrné hodnotě tohoto dne v posledních letech. Jeho hodnota za poslední … china keyless keypad door lock manufacturerWebHurghada, Marsa Alam či Sharm El Sheikh jsou v posledních měsících opět plné turistického ruchu a obavy o bezpečnost jsou bezpředmětné ... teplota moře: 26 °C; Pocitová teplota na egyptských plážích je dosti odlišná od tabulkových předpovědí. Důvodem je samozřejmě ostré polední slunce, které na místech zcela beze ... china key management system